CulturaEbreNotícies

El perellonenc Rafel Muria candidat al Premi Cuiner Revelació Madrid Fusión

Rafel Muria, conegut en l’alta cuina com el Xef de la Mel, es va formar professionalment a l’escola Hoffman de Barcelona

El perellonenc Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins   i de la marca de mel de luxe artMuria, és un dels nou candidats al Premi Cuiner Revelació Madrid Fusión 2019.

El guardó de la XVII edició d’aquest Premi, que catapulta als seus guanyadors, es revelarà i serà lliurat dimecres vinent, 30 de gener, a l’auditori del Congrés Gastronòmic (Palau Municipal de Congressos de Madrid).

Rafel Muria, únic cuiner català seleccionat, competeix amb Fernando Alcalá de Kava (Marbella), Clara Puig de la Bellacasa i Borja Susilla de Tula (Jàvea), Rebeca Barainca i Jorge Asenjo de Galerna (Sant Sebastià), Jorge Moreno de Voraz (Alacant), María Gómez de Magoga (Cartagena) i Joaquín Serrano d’Efímero (Madrid).

Rafael Muria, de 24 anys d’edat i sisena generació de la família d’apicultors Muria d’El Perelló (Tarragona), lidera el restaurant Quatre Molins en Cornudella de Montsant (Tarragona). Un petit restaurant  per a 20 persones que regenta amb l’ajuda del també jove cuiner Raymond Lupa, de 22 anys. La seva cuina ret homenatge als peixos, mariscs i als productes locals del Delta de l’Ebre (anguiles, bolets, tòfones), i té com a aliades les excel·lents mels de la seva família.

Rafel Muria, conegut en l’alta cuina com el Xef de la Mel, es va formar professionalment a l’escola Hoffman de Barcelona. Posteriorment va iniciar un impressionant recorregut treballant junt a reconeguts xefs a nivell internacional: Restaurant Michel Bras a Lagiole, França (tres estrelles Michelin); Villa Maiella, Pescara, Itàlia (una estrella Michelin); Atelier Saint Germain de Joël Robuchon, París, França, (dues estrellas Michelin).

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close