14.3 C
Amposta

Quins són els dies festius del 2023?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El calendari laboral del 2023 té 13 dies festius, segons va publicar el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Caldrà afegir-hi els dos festius de cada municipi. Els dies 13 festius seran:

Divendres 6 de gener (Reis)

Divendres 7 d’abril (Divendres Sant)

Dilluns 10 d’abril (Dilluns de Pasqua Florida)

Dilluns 1 de maig (Festa del Treball)

Dissabte 24 de juny (Sant Joan)

Dimarts 15 d’agost (L’Assmumpció)

Dilluns 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya)

Dijous 12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya)

Dimecres 1 de novembre (Tots Sants)

Dimecres 6 de desembre (Dia de la Constitució)

Divendres 8 de desembre (La Immaculada)

Dilluns 25 de desembre (Nadal)

Dimarts 26 de desembre (Sant Esteve)

A aquests dies, cal sumar-hi dues festes locals. D’aquesta manera, el nombre total de festius el 2023 serà de 15 dies. En el cas de Tortosa, per exemple, seran festius el 5 de juny, la Segona Pasqua, i el 4 de setembre per les festes de la Cinta i a Amposta el 22 de maig i el 7 de desembre.

Hi haurà ponts el 2023?

La coincidència dels festius en dilluns o divendres, permetrà gaudir de fins a sis caps de setmana llargs el 2023: el 6 de gener, divendres; el 7 d’abril, divendres; l’1 de maig, dilluns; l’11 de setembre, dilluns; el 25 de desembre, també dilluns, i el 8 de desembre, divendres. A més, hi ha la possibilitat de fer fins a cinc ponts: dos de tres dies, un de quatre i dos de cinc. El primer possible, la Mare de Déu d’Agost, caurà en dimarts. El següent serà a l’octubre, perquè la festa nacional d’Espanya, el dia 12, cau en dijous. Pel que fa a possibles ponts de cinc dies, n’hi ha dos: per Tots Sants, que cau en dimecres, i al desembre, perquè el Dia de la Constitució cau en dimecres, i la Immaculada, dos dies després, en divendres. Per últim, hi haurà l’opció de fer quatre dies festius seguits per Nadal, que cau en dilluns, i Sant Esteve, que serà un dimarts.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -