14.3 C
Amposta

Proto-fest obre inscripcions per a les masterclasses amb músics de prestigi

Les inscripcions per a les masterclasses ja estan obertes, permetent als interessats estudiar el bandoneó, el violí, la viola, el violoncel, el cant i la interpretació en orquestra

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El festival de música Proto-fest, que se celebrarà del 15 al 28 de juliol a Tortosa, ofereix una oportunitat única per als músics que desitgin aprofundir en diferents àmbits de la música. Les inscripcions per a les masterclasses ja estan obertes, permetent als interessats estudiar el bandoneó, el violí, la viola, el violoncel, el cant i la interpretació en orquestra.

Entre els prestigiosos músics que formaran part del professorat es troben la violista Rivka Golani, el bandoneista i compositor Marcelo Mercadante, el contratenor i pianista Jordi Domènech, el director de cors i orquestra Francesc Valldecabres, i el violoncelista Oriol Aymat. Aquests professionals impartiran cursos en diversos espais de Tortosa durant les dues setmanes del festival.

Les inscripcions ja estan disponibles al web proto-fest.com i, com en edicions anteriors, s’espera una gran participació d’estudiants de música, tant nacionals com internacionals. Paral·lelament a les masterclasses, el Proto-fest oferirà una àmplia gamma de concerts instrumentals, simfònics, vocals i de cambra, amb música de diferents estils i èpoques, en espais distribuïts per tota la ciutat. El programa complet es donarà a conèixer les properes setmanes.

El Proto-fest és organitzat per l’Associació Festival de Música de Tortosa, amb el suport d’institucions públiques com l’Ajuntament de Tortosa, l’ICEC, l’IDECE, la Diputació de Tarragona, l’Institut Català de les Dones i el Consell Comarcal del Baix Ebre, i forma part de la marca Festivals Terres de l’Ebre promoguda pel Col·lectiu Cultura.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -