14.3 C
Amposta

Promoció dels valors positius de l’activitat física

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Amposta ha organitzat la Diada de l’Esport al Carrer sota el lema “L’Esport, on els valors guanyen”, amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en edat escolar i els valors positius que es poden treballar mitjançant l’esport.

Des d’alguns esports més coneguts com el futbol sala, l’handbol, el bàsquet, el futbol o l’atletisme, passant pel tenis, el twirling, l’hoquei, la gimnàstica rítmica, els escacs, el ball de saló o les bitlles, a més de la boccia, els nens i nenes podran aprendre una mica més el funcionament d’aquests esports i establir lligams positius amb l’activitat física i els valors positius que comporta. La jornada tindrà lloc el 8 de juny, de 10 a 13 hores, al llarg de l’Avinguda de la Ràpita, en el tram que transcorre des del Passeig del Canal fns al Carrer Miquel Granell.

A la Diada de l’Esport al Carrer participaran més de 250 nens provinents de diferents entitats esportives locals i de tots els centres de primària de la ciutat: l’Escola Consol Ferré, el Col·legi Mestre Agustí Barberà, l’Escola Soriano-Montagut, el Col·legi Miquel Granell i el Col·legi Sagrat Cor.

A més, els infants que vulguin podran participar també de forma individual. Aquesta és la tercera Diada de l’Esport al Carrer sota el lema «L’esport, on els valors guanyen!», una jornada que té com a fnalitat promoure l’esportivitat i l’exercici físic entre els més joves de la ciutat.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -