14.3 C
Amposta

PesCat, una aplicació de mòbil per conèixer totes les zones de pesca de Catalunya

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Redacció.- El Departament d’Agricultura Ramaderia i Pesca posa al servei de tothom una nova aplicació anomenada “PesCat“, una capa georeferenciada que conté un traçat de les diferents zones de pesca de Catalunya.

Es diferencien dos tipus de zones:

  • Zona de pesca controlada
  • Zona lliure sense mort.

Amb aquesta aplicació, no tan sols es coneixerà això, sinó que, podrem veure les diferents ubicacions, com es pot pescar, en quin moment, les condicions en què es troben i sobretot, que és el que pescarem. En definitiva, ens dóna un informe detallat de cada zona pesquera.

Aquesta App ha estat desenvolupada per Forestal Catalana S.A, i el que han fet és aprofitar capes existents que es podien trobar en la pàgina web del Departament, i l’han millora’t. A més l’han adaptat perquè pugui ser utilitzable en dispositius mòbils.

Aquesta nova capa serà totalment gratuïta i s’ha pogut fer també gràcies al suport de l’App, també gratuïta, CarryMap, una App molt senzilla d’utilitzar i amb un gran volum d’informació.

Gràcies a la combinació de la capa “PesCat” i de l’aplicació “CarryMap“, els pescadors podran aconseguir tot un conjunt d’avantatges i veuran la seva tasca més fàcil de realitzar:

  • Els pescadors podran trobar-se localitzats en tot moment gràcies a la geolocalització
  • No serà necessari la connexió a Internet. En un primer moment sí que es necessitarà la connexió per poder trobar el mapa que més s’adeqüi a les seves necessitats, però, un cop trobat, podran descarregar-lo i emmagatzemar-lo al seu dispositiu així com la capa necessària. Gràcies a aquesta opció els pescadors no hauran d’estar preocupats pels possibles problemes de connexió de segons quines zones.
  • Es podrà mantenir un contacte directe amb el correupesca-fc@gencat.cat en casos de per exemple una mala senyalització. Els usuaris estaran 24h connectats amb el servei tècnic, la qual cosa afavorirà la contínua millora de les localitzacions.

Us deixem l’enllaç amb les instruccions per descarregar l’aplicació, només heu de donar clic aquí.

Un altre enllaç amb info de l’aplicació: http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/pesca-continental/app-pescat/index.html

 

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -