14.3 C
Amposta

Peníscola aposta per la Destinació Turística Intel·ligent

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

En un gest inequívoc cap al sector turístic i tota l’oferta complementària de la localitat, l’alcalde, Andrés Martínez, ha concedit la delegació de l’àrea de Turisme i les associades a la dinamització econòmica dels sectors productius a la primera tinent d’alcalde i una de les seues dues companyes més veteranes de l’equip, Raquel París, que, malgrat ser la més jove dels set regidors del govern, enfronta el seu segon mandat.

En aquesta ocasió, amb la responsabilitat d’una de les carteres amb major pes específic per la configuració de l’economia local: el Turisme. A més, compta amb les àrees de Modernització i Transparència, fonamentals per la tasca transversal de gestionar el projecte de DTI (Destinació Turística Intel·ligent).

 

 

 

 

 

 

Amb tot això, París enfronta el repte de renovar el Pla Estratègic per al sector, seguir ampliant amb clubs de producte l’oferta turística local per als 365 dies de l’any, atenent al sector comercial i a la condició de Peníscola com a ciutat pontifícia, així com seguir implementant els sistemes de gestió de qualitat turística en la localitat (Projecte SICTED).

Les platges com a recurs turístic i valor mediambiental serà una altra de les seues competències, per a la qual té propostes de millora en matèria de mobiliari de platges, serveis i en matèria d’accessibilitat, per posar en marxa des d’aquest mateix any.

Comerç, Mercats, Emprenedoria, Formació i Ocupació són la resta de les àrees que es gestionaran sota la seua responsabilitat i entre els objectius de les quals es troben la posada en marxa d’una oficina per al foment de l’emprenedoria juvenil, així com la creació d’una Aula CDT de formació contínua per al sector turístic en les actuals dependències de la Policia Local, quan aquesta es traslladi a les noves dependències en el recinte del Centre d’Estudis.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -