14.3 C
Amposta

Paüls aprova un paquet de mesures per reduir l’impacte econòmic del coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Paüls ha aprovat un altre paquet de mesures per reduir l’impacte econòmic del coronavirus COVID-19 entre la ciutadania i els negocis locals, unes mesures que s’afegeixen a les que ja es van aprovar la setmana passada. “Volem posar el nostre granet d’arena perquè aquestes setmanes i, sobretot, la posterior sortida d’aquesta crisi sigui el més ràpid possible”, ha manifestat l’alcalde de Paüls, Enric Adell. 

Pel que fa a les mesures que aplicarà l’Ajuntament de Paüls per tal de neutralitzar l’impacte econòmic de la crisi sanitària són les següents: 

-No es cobrarà la taxa d’escombraries als negocis afectats per les prohibicions de l’estat d’alarma, durant el període de tancament de les seues activitats. 

-No es cobrarà la quota de la llar d’infants. 

-No es cobrarà la quota de l’escola de música. 

-No es cobrarà el lloguer de l’alberg municipal, ni del bar Cafè Nou. 

-No es cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública als bars i restaurants durant els dies de tancament per l’estat d’alarma- 

-Es paralitzaran els terminis de pagament d’impostos i taxes municipals. 

Tenim limitacions per la situació econòmica del nostre ajuntament, que arrossega des de fa anys un deute elevat, per la qual cosa tenim poc marge de maniobra. Amb tot volem fer un esforç i ajudar a la gent del poble”, ha assenyalat Adell. 

D’altra banda, la setmana passada es va aprovar ampliar l’horari d’atenció telefònica, així mentre s’allargue aquesta situació d’excepcionalitat l’horari d’atenció telefònica és entre les 9.00 i les 20.00 hores. De dilluns a divendres entre les 9.00 i les 14.30 es pot trucar al 977492283 i, entre les 14.30 i les 20.00 hores, cal trucar al 626326456. L’Ajuntament també ha habilitat un servei d’ajuda domiciliària per col·lectius de risc. 

Pel que fa a l’atenció presencial a les oficines de l’Ajuntament està tancada i per qualsevol consulta es fa atenció a través del correu registre.ajuntament@pauls.cat o al telèfon. Pl. Major, 3 Tlfon. 977492283 43593 Paüls Fax 977492385 

Quant a l’inici de la segona setmana de confinament de la població, l’alcalde de Paüls ha demanat a la ciutadania que extremi les precaucions, respecte la distància mínima d’un metre i mig de separació entre persones i segueixi les instruccions de les autoritats. Adell considera clau el paper de les administracions supramunicipals. “Han d’adoptar mesures com ara un pla de xoc i injecció de diners, la suspensió immediata de la regla de la despesa als ajuntaments i mesures de caràcter social”, ha conclòs l’alcalde de Paüls. 

Redacció – Josep Villa González

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -