14.3 C
Amposta

Paula Frígola, Pol Pellicer i Francesc Solé, guardonats en el Premi de la Terra Alta de Treballs de Recerca

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració del Servei Educatiu de la Terra Alta, l’Institut Terra Alta i l’AMPA del mateix centre educatiu, ha atorgat els premis de la segona edició del Premi Comarcal de la Terra Alta de Treballs de Recerca adreçat a alumnes de segon de batxillerat.

En aquesta edició, l’alumna Paula Frígola Sánchez s’ha emportat el Premi Joan Grijalbo i Serres, en la categoria d’Humanitats i Ciències Socials, pel seu treball sobre els atemptats del 17-A.

El jurat ha considerat que aquest treball mereix el premi per la capacitat de recerca i la investigació realitzada, l’estructura del treball, la competència lingüística demostrada i la redacció dels fets, així com l’ús adequat dels recursos multimèdia, el rigor i el tractament en el desenvolupament del tema.

Per la seva banda, el Premi Doctor Ferran i Clua, en la categoria de Ciències i Tecnologia, ha distingit ex aequo els treballs Església de Caseres, de Pol Pellicer Martin, i Un pa arrelat al territori, de Francesc Solé Clua.

El jurat n’ha destacat l’originalitat en el plantejament del tema, la capacitat de resolució de problemes, l’explicació del procés d’investigació i la contribució a la millora del coneixement de la història de la Terra Alta en el primer cas, així com la possible creació d’un producte exclusiu de la Terra Alta en el segon treball.

El premi per als guanyadors és de 200 €. Tots els participants han rebut un diploma acreditatiu i una entrada per al Poble Vell de Corbera d’Ebre i per a tots els espais del COMEBE.

L’acte d’entrega dels premis s’ha celebrat a la seu del Consell Comarcal. Els alumnes han fet l’exposició oral dels respectius treballs i, mentre el jurat s’ha retirat per deliberar la puntuació final, el públic ha gaudit de l’actuació de Carla Meix i Ian Abella, alumnes de secundària de l’Institut Terra Alta, que han interpretat cançons de Queen i Coldplay.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -