14.3 C
Amposta

Obertes les inscripcions pel Càsting del Carnet Jove 2023

Les proves finals seran presencials i tindran lloc a cinc demarcacions, entre les quals les Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Ja estan obertes les inscripcions del Càsting del Carnet Jove 2023, dirigit a joves titulars del carnet d’arreu de Catalunya. Enguany, les inscripcions estan previstes virtualment fins al 18 de setembre, i passat aquest termini s’escolliran 240 joves que passaran a les proves finals presencials que tindran lloc a cinc demarcacions, entre les quals les Terres de l’Ebre. D’aquí, se seleccionaran 30 titulars per fer la campanya publicitària del Carnet Jove 2024. El càsting a les Terres de l’Ebre serà el dimarts dia 10 d’octubre.

Si vols sortir a la Campanya Publicitària del Carnet Jove del 2024, apunta’t* al Càsting. Llegeix amb atenció quin procediment has de seguir per participar-hi. Enguany, l’agència de publicitat EVIL LOVE  obre un càsting per tal que les persones titulars del Carnet Jove sigueu les protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l’any 2024. Busquen diversitat i no cal cap habilitat ni característica especial per participar-hi.

Cartell

Si us plau, llegeix atentament les BASES COMPLETES!

No deixis passar l’oportunitat i inscriu-te aquí: carnetjove.cat/connectat.

(*) Per fer el registre al Connecta’t i participar, és imprescindible ser titular actiu del Carnet Jove. Recordar-te que l’alta d’un carnet triga entre 7-9 dies des de la seva petició, i no et permetrà l’accés a la participació fins que el tràmit hagi finalitzat correctament.

PERSONES DESTINATÀRIES: 

Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 30 anys. I si no el tens, a què esperes a fer-te’l? *

Per les persones menors i majors de 16 anys precisseu d’una autorització del vostre pare, mare o tutor legal per participar. (se us demanarà, tant alhora d’entrar a l’enllaç per inscriure’us a la plataforma de l’agència en la fase inicial virtual, com en la fase final presencial si sou les persones seleccionades).

(*) Per fer el registre al Connecta’t i participar, és imprescindible ser titular actiu del Carnet Jove. Recordar-te que l’alta d’un carnet triga entre 7-9 dies des de la seva petició, i no et permetrà l’accés a la participació fins que el tràmit hagi finalitzat correctament.

Heu  tenir en compte que haureu de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per a la realització de la campanya: al rodatge de l’anunci i a la sessió fotogràfica que tindrà lloc a mitjans de  Novembre 2023  (dates subjectes a canvis).

TERMINIS:

Termini per inscriure’s a la convocatòria: A partir del  28 d’agost i fins al 18 de setembre de 2023  

Preselecció de les persones finalistes: Durant la primera setmana d’octubre de 2023 (subjecte a canvis) es contactarà amb les 200 persones joves pre-seleccionades per convocar-los a les proves finals.

Proves presencials a les persones finalistes: Es realitzaran entre el 6 d’octubre i el 17 d’octubre de 2023 (subjecte a canvis) i es comunicarà a cada persona pre-seleccionada el dia, hora i lloc en que haurà de realitzar la seva prova final.

​PROCEDIMENT PER PARTICIPAR, Hi HAN  DUES FASES :

FASE INICIAL VIRTUAL

Pas 1) Has de fer el registre al web connecta’t del Carnet Jove a través  d’aquest enllaç  penjada a la secció “Sorteigs”.

Pas 2) Un cop fet el registre, t’apareixerà per pantalla l’enllaç per inscriure’t a la plataforma de l’agència on hauràs de penjar les teves fotografies i fins a dos vídeos. (Passats uns dies també rebràs un mail recordant-te l’enllaç d’aquesta plataforma)RECORDEU! accedeix a l’enllaç quan ja tinguis tota la documentació preparada per pujar, si no, perdràs l’accés i no et permetrà tornar a fer-ne ús.

Abans d’iniciar el procés de participació a la plataforma, assegura’t de tenir tot el material que et demanaran preparat:

a) Fotografies: puja dues o tres fotografies que et defineixin. Poden ser selfies del teu Instagram o fotos que t’hagi fet algú amb un mòbil o càmera de fotos amateur o professional. No importa la qualitat, sinó que creguis que son fotografies que et representen. Si tens dubtes, pots pujar-ne vàries, fins a un màxim de 6 fotografies. Et demanem que sigui en format JPEG i que no superin els 20Mb.

b) Video-càsting: pots filmar els vídeos amb qualsevol dispositiu mòbil, tablet, càmera de fotos o càmera de vídeo. Pots gravar-lo en vertical o en format horitzontal.

#El primer vídeo-càsting serà una presentació de tu mateix/a: el pots filmar a casa teva, en una habitació tranquila per sentir bé la teva veu i on t’arribi llum natural però, si et sents més còmode gravant-lo en exteriors, també ets lliure de fer-ho. Explica’ns qui ets, on vius, què t’agrada fer, quins hobbies tens i, el més important, què et defineix com a persona. Durada : Aquest video pot durar aproximadament 1 minut i l’hauries de gravar tot seguit, sense editar. No importa si t’equivoques en alguna frase o paraula, el més important és que siguis tu! Pots parlar en català, castellà o anglès, la llengua amb la que et sentis més còmode.  

#El segon vídeo-càsting és un video opcional i completament lliure per coneixer-te una mica millor. Pots explicar-nos una història o experiència personal que hagis viscut darrerament i que creguis important compartir amb nosaltres, o si tens alguna habilitat especial, aquest és el teu moment per ensenyar-nos què pots fer: actuar, ballar, tocar un instrument musical o cantar, recitar una poesia o text, editar videos o fotos, pintar o dibuixar, practicar el teu esport favorit, etc...Durada: Aquest video pot durar entre 30 segons i 2 minuts, el pots editar o filmar en una sola presa, inclús estil Tiktok/Instagram Reels. Tens llibertat creativa absoluta!!!

*Es prefereix que els vídeos siguin en format horitzontal i, si els vols optimitzar, el format i resolució ideal serà MP4, tamany 1280×720 (720p), tot i que pots enviar-los a qualsevol tamany i nosaltres els optimitzarem quan els pugis. Si vols enviar algun video en format vertical també serà acceptat.

Un cop finalitzada la fase virtual es farà una preselecció de com a màxim 200 joves.

FASE FINAL PRESENCIAL

Es convocarà a cadascuna de les persones preseleccionades a una prova final presencial, que tindrà lloc a cadascuna de les cinc demarcacions catalanes (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre). En la convocatòria que rebran, se’ls informarà sobre el lloc i la data de la prova presencial, prioritzant l’opció que hagin sol·licitat a la fase virtual a través de la plataforma de l’agència. Si degut a situacions excepcionals imprevistes no és possible celebrar la fase final presencialment, es preveu una alternativa virtual, que s’informarà convenientment a les persones pre-seleccionades com a finalistes.

Un cop celebrada la fase final es decidiran  fins a 30 participants per protagonitzar els diferents rols de la campanya publicitària del Carnet Jove per l’any 2024.

HONORARIS:

Les persones seleccionats seràn donades d’alta a la Seguretat Social. L’agència de publicitat EVIL LOVE els remunerarà en base al conveni col·lectiu aplicable, relatiu al sector audiovisual, i regulador de les relacions laborals entre els productors d’obres audiovisuals i els actors. La remuneració serà per sessió, segons el paper pel qual hagin estat seleccionats:

Protagonista (659,71€), Secundari (539,76€), de Repartiment (419,81€) i Petites parts (167,93€).

Cada persona titular seleccionada haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica les dates en que siguin convocats. La mateixa persona podrà fer el mateix dia de protagonista,  secundari, de repartiment i petites parts  i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. A tenir en compte que les persones seleccionades autoritzaran a l’agència EVIL LOVE l’ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet del Carnet Jove.

Redacció – Ll. F.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -