14.3 C
Amposta

Noves regidories a Alcanar

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament d’Alcanar ha aprovat el cartipàs amb la distribució de regidories i càrrecs per al mandat 2019-2023. Ho va fer en un ple extraordinari urgent el passat 28 de juny. Esquerra Republicana, que va aconseguir majoria, governarà amb vuit regidors (un més que en l’anterior mandat) i ha creat noves regidories, entre les quals la de les Cases, Alcanar-Platja, Polítiques d’Igualtat i Tradicions.

Joan Roig encapçala l’equip de govern al front de l’alcaldia com a cap de personal i amb les regidories de Cultura i Banda Municipal de Música, a més de la resta de funcions reservades a l’alcaldia. Ivette Fibla continua al capdavant de les regidories d’Urbanisme, Patrimoni i Ordenació del Territori, Recursos Humans, Brigada Municipal d’Obres i Serveis i la de nova creació ‘Les Cases’. Jordi Bort estarà al capdavant de la regidoria de Governació i Seguretat. Cap de la Policia Local, a més d’Esports, Medi  Ambient i Medi Natural i la nova regidoria d’Alcanar-Platja. Una de els noves incorporacions, Maribel Ramon, assumirà les regidories d’Afers Socials i Famílies, la d’Educació i una de nova creació: la regidoria de Polítiques d’Igualtat. Jordi Monfort, continuarà al capdavant de la regidoria d’Economia i Hisenda, la d’Empresa, Comerç i Turisme, també Agricultura, Pesca i Entorn Rural i la regidoria de Comunicació i Transparència. Mercè Fischer segueix amb les regidories de Salut i Festes. Una altra de les noves incorporacions, Jordi Cervera , assumeix les regidories de Gent Gran i una altra de nova creació, la regidoria de Tradicions. Per últim, Meritxell Ulldemolins, que també s’estrena, assumeix Participació Ciutadana i Joventut.

En aquest mandat hi haurà dos regidors amb dedicacions exclusives: Ivette Fibla i Jordi Monfort. D’altra banda també han estat nomenats Jordi Bort com a primer tinent d’alcalde, Maribel Ramon segona tinenta d’alcalde, Mercè Fischer tercera tinenta d’alcalde i Meritxell Ulldemolins, quarta tinenta d’alcalde.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -