14.3 C
Amposta

Nova edició del Jotacampus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La 8a edició del Jotacampus, del 22 al 26 de juliol a El Poble Nou del Delta, comptarà amb la cantant mallorquina Joana Gomila i els glosadors també de les Illes Mateu Xurí i Maribel Servera. Entre els invitats especials també hi trobem Mariona del Carmen, percussionista d’Eliseo Parra i de Coetus. Entre el professorat d’enguany s’hi incorporen mestres com Josep garcia de Lo Planter, Anna Bastida (directora de l’Escola de Dansa de l’Esbart de Sant Cugat), l’actor Jesús Pescador i Juanjo Blanco (instruments de pols i pua). Com en les anteriors edicions, el Jotacampus compta amb un equip habitual de mestres com el dinamitzador cultural Josep Bertomeu ‘Polet’, l’acordionista Cati Plana, els cordistes Francesc Tomàs ‘Panxito’ i Sergi Trenzano, el cantant Arturo Gaya i Jordi Fusté, que impartirà un curs d’Informàtica aplicada a la Música Tradicional..

Totes les activitats del campus se celebren en indrets d’El Poble Nou del Delta: l’Escola, l’Ajuntament i alguns dels acollidors patis interiors reconvertits em allotjaments rurals o terrasses d’estiu.

El Jotacampus és l’Escola d’Estiu de l’Aula de Músiques de la Terra, un projecte pedagògic amb 21 anys d’experiència a les Terres de l’Ebre, impulsat conjuntament per la Casa de la Jota i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Combina l’aprenentatge dels diversos àmbits de treball musical (cantar, tocar i ballar) amb la xalera i el coneixement del territori. L’organització contempla diverses modalitats de participació i ofereix la possibilitat d’inscriure’s a tota l’oferta pedagógica (30 hores) o fer-ho parcialment (matins, tardes o cap de setmana).

El Jotacampus està integrat a la Xarxa de Campus de Cultura Popular de Catalunya i compta amb la col.laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Amposta. L’organització ha publicat tot el programa complet del Jotacampus a la web www.lajota.cat. Les inscripcions es poden formalitzar a: www.lajota.cat.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -