EbreNotícies

Nou mètode a Tortosa per robar a les cases

Els lladres demanen menjar o aigua i aprofiten per robar mentre esperen als inquilins

Els Mossos d’Esquadra han avisat d’un nou mètode utilitzat pels lladres per robar en cases mentre els inquilins són a dins, segons apunta ebredigital.cat. En aquesta modalitat, els lladres truquen a casa de la víctima i els demanen menjar o aigua amb alguna excusa. Quan l’inquilí de la casa accedeix a donar-los menjar i es dirigeix a la cuina a buscar-lo, és el moment en què els lladres actuen.

Mentre els lladres esperen al rebedor de la casa a què el propietari torni amb el menjar, aprofiten i roben tot el que poden de l’entrada de la casa. Quan el propietari torna al rebedor, el lladre ja ha fugit amb totes les pertinences que ha pogut agafar.
Li demana menjar i li roba la cartera amb 200 euros

Segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, al mitjà digital de Tarragonadigital, s’han detectat cinc d’aquests casos a Tortosa, en les darreres setmanes. L’últim cas es va produir aquest mateix dimecres, en un bloc de pisos de Tortosa. La lladre va anar a trucar en un dels pisos dient que era veïna de l’edifici i que necessitava diners i menjar pels seus fills. Quan la víctima va anar a una altra habitació, la lladre va aprofitar per robar-li la cartera, que estava al rebedor. Posteriorment, la víctima va trobar la cartera al portal de l’edifici, a terra, i es va adonar que la lladre li havia furtat 200 euros.

Un altre dels casos es van produir el dia 22 d’aquest mateix més, i és que els Mossos ja n’han comptabilitzat fins a cinc a la ciutat de Tortosa. La policia catalana sospita que l’autora dels cinc furts sigui la mateixa persona, segons la descripció que han facilitat les víctimes i el mateix ‘modus operandi’. De moment, encara no s’ha pogut identificar l’autor o autora dels fets, i els Mossos demanen precaució als veïns si es troben davant d’una situació semblant.

Redacció – V. Llombart

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close