Tots els gols

Nou equip, nova imatge, nou Tots els Gols

La temporada també comença a Imagina Ràdio amb una renovada edició de Tots els Gols

L’estiu sempre és signe de recarregar piles i aprofitar aquelles estonetes per mirar enrere i veure el que surt bé i el que surt malament. Des de tots els gols sabíem que aquest estiu era importantíssim, després que Jesús Ferrando anuncies la seva retirada del programa, calia buscar una persona que ens donés un plus per intentar aportar a l’espai futbolístic referent a l’Ebre un aire diferent sense abandonar la seva essència.

La cerca ha sigut llarga i al final creiem que la tria ha sigut bona apostant per joventut, estudis i coratge, veurem al llarg de la temporada com es desenvolupa. Hi ha dubtes de com sortirà, és evident, moltes coses són noves; però el que si tenim clar, és on volem anar. Jesús Ferrando sempre portava en mà l’estendard de rigor i passió, i avui dia creiem que això no ho abandonarem, això si, tenim propostes interessants per a fer encara més dinàmic i didàctic el programa, com ara espais relacionats amb reglament, espais on buscarem als futbolistes ebrencs que tenim dispersats per Europa i aquell espai que va néixer del rés que era repassar el futbol europeu el formalitzarem perquè sigui un benvingut cada setmana.

Portem un mes de discussions amb la casa, xarrades i maldecaps que esperem que es converteixi en un programa imprescindible per aquells malalts de futbol com nosaltres. Quan falten dies per començar ens trobem nerviosos i també il·lusionats, però també ens trobem més preparats que mai per afrontar un projecte renovat que va iniciar Jordi Segarra, ha continuat amb Jesus Ferrando i ara és el moment de Xavi Salvadó i Jordi Gaya.

Senyor àrbitre, ja pot xiular!

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close