EbreNotíciesSocietat

No ha estat el teu internet, Instagram, Facebook i Messenger han caigut a mig món

El problema s'ha registrat en diferents països

Diversos usuaris han reportat problemes amb el funcionament de les xarxes socials Facebook, Instagram i Messenger, segons el portal Downdetector, que es dedica a monitorejar fallades en pàgines i serveis populars.

La caiguda s’ha registrat en diferents llocs, entre ells part dels EUA, el Canadà, i diversos països asiàtics i europeus.

En el cas d’Instagram, plataforma que és propietat de Facebook, els usuaris pateixen problemes per no poder connectar-se des de l’aplicació mòbil, en un 32% dels casos, seguida de la impossibilitat de pujar fotografies, que afecta al 24% , segons Outage Report. Els problemes es centren en la publicació de nous continguts i la secció de “històries”.

En el cas de Facebook, una de les funcions més afectades és el seu servei de missatgeria privada, Messenger (que disposa de la seva pròpia aplicació per a mòbils). “Facebook no està disponible en aquest moment perquè estem fent tasques de manteniment. Intenta entrar en el teu compte d’aquí a uns minuts”, es pot llegir en un missatge al tractar d’accedir a la versió web.

Amb Facebook, Messenger i Instagram funcionant a mig gas, l’única aplicació de l’empresa que no presentava problemes aquest dimecres és WhatsApp.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close