14.3 C
Amposta

No ha estat el teu internet, Instagram, Facebook i Messenger han caigut a mig món

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Diversos usuaris han reportat problemes amb el funcionament de les xarxes socials Facebook, Instagram i Messenger, segons el portal Downdetector, que es dedica a monitorejar fallades en pàgines i serveis populars.

La caiguda s’ha registrat en diferents llocs, entre ells part dels EUA, el Canadà, i diversos països asiàtics i europeus.

En el cas d’Instagram, plataforma que és propietat de Facebook, els usuaris pateixen problemes per no poder connectar-se des de l’aplicació mòbil, en un 32% dels casos, seguida de la impossibilitat de pujar fotografies, que afecta al 24% , segons Outage Report. Els problemes es centren en la publicació de nous continguts i la secció de “històries”.

En el cas de Facebook, una de les funcions més afectades és el seu servei de missatgeria privada, Messenger (que disposa de la seva pròpia aplicació per a mòbils). “Facebook no està disponible en aquest moment perquè estem fent tasques de manteniment. Intenta entrar en el teu compte d’aquí a uns minuts”, es pot llegir en un missatge al tractar d’accedir a la versió web.

Amb Facebook, Messenger i Instagram funcionant a mig gas, l’única aplicació de l’empresa que no presentava problemes aquest dimecres és WhatsApp.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -