14.3 C
Amposta

Neix el moviment #JoViatjoaCasa, per promoure el turisme rural

Avui es llança el moviment col·laboratiu #JoViatjoaCasa, una iniciativa per promoure el turisme rural com una manera de poder fer vacances i viatjar malgrat les conseqüències de la COVID19 i, alhora, de contribuir a salvar els petits productors de turisme del territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’objectiu és projectar el turisme rural com una opció per a les vacances d’estiu d’aquest any, tenint en compte que “ofereix tot el que la COVID19 ha ajudat a posar en valor: proximitat (no cal anar a cap aeroport ni a cap estació de tren o llocs amb aglomeracions), naturaseguretat (els allotjaments rurals tenen capacitats reduïdes i controlables) i compromís amb els de casa (les iniciatives solidàries per fer costat als petits es fan sentir per la necessitat de tots de fer-nos costat)”.

El moviment compta amb la plataforma www.turismerural.com on els propietaris dels allotjaments de turisme rural poden pujar la seva informació sense cap cost i on els usuaris poden buscar opcions per fer vacances en l’àmbit del turisme rural català.

#JoViatjoaCasa també disposa d’un vídeo que es publica avui i de comptes a Instagram, Facebook i Twitter @joviatjoacasa on es volen publicar les col·laboracions dels usuaris, així com les de grups de música i artistes que ja han mostrat la seva voluntat de col·laborar.

A tothom que vulgui sumar al moviment, se’ls demana publicar una fotografia a les seves xarxes amb l’etiqueta del moviment #JoViajoaCasa.

Els seus creadors asseguren que només els mou “les ganes d’arrencar aquest país de les grapes del Coronavirus i de demostrar que ara més que mai és l’hora de fer costat als petits de casa i que no calen avions ni anar a les quimbambes per viatjar!”.

Sobre #JoViatjoaCasa

El moviment sorgeix de 5 professionals de diferents àmbits que fa tres setmanes van decidir adherir-se a la iniciativa d’Anna Niubò, propietària de les cases de turisme rural de Cal Bernadàs, al Berguedà.

Niubò disposava del primer portal de turisme rural català (turismerural.com), que va adquirir juntament amb la seva parella el 2016. Davant d’aquesta situació, va decidir posar-lo a disposició del sector, de manera altruista, per mirar de salvar la temporada de les famílies que viuen d’aquest tipus d’allotjaments.

Redacció – J. V.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -