14.3 C
Amposta

Neix el Club Ciclista Campredó

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Diumenge es va fer la presentació del Club Ciclista Campredó. L’acte va consistir en la realització de 2 rutes BBT de diferents nivells: mitjà-alt i infantil-familiar. La participació va estar un èxit, tant de gent del poble com d’aficionats a la BTT.

Al voltant de 120 persones van participar en les sortides organitzades pel nou club ciclista pels espais de la Torra i dels Argilers. En acabar les curses, tothom va gaudir d’un vermut a la zona esportiva de Campredó. El portaveu del club, Manel Álvarez, ha explicat com s’ha gestat el nou club i quines en són les pretensions.

La voluntat del club ciclista és organitzar sortides per a tots els nivells, sigui amb format BTT o bé per carretera, no només per a usuaris habituals de la bici, sinó per apropar el món del ciclisme a tothom.Com que Campredó disposa de molts paratges i recorreguts en els quals la pràctica de la BBT és habitual, el club també es planteja l’organització de competicions. El Club Ciclista Campredó és, doncs, una entitat més que s’incorpora al teixit associatiu del poble i que compta amb tot el suport de l’Ajuntament.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -