14.3 C
Amposta

Movem Tortosa facilitarà els pressupostos si inclouen la compra de terrenys per un nou hospital

El primer partit de l'oposició de l'Ajuntament de Tortosa deixa com a única condició l'aposta pel nou hospital de Terres de l'Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Tortosa va presentar el passat mes d’octubre les seues onze propostes per als pressupostos del 2022. En una primera reunió, segons aquest partit, l’alcaldessa Meritxell Roigé va rebutjar totes les propostes, com també ho va fer el primer tinent d’alcalde, Enric Roig del PSC. Passats dos mesos des de l’inici de les negociacions i sense cap acord damunt la taula, aquesta tarda tindrà lloc l’última reunió sobre els pressupostos del 2022 entre el govern local i el primer partit de l’oposició.

Davant aquesta situació i “per responsabilitat política”, Movem Tortosa ha anunciat que facilitarà l’aprovació dels pressupostos, a condició que aquests incloguin com a mínim una partida de 500.000 euros per a la compra dels terrenys del nou hospital. Per tant, Movem renuncia a deu de les propostes i l’única que continua damunt la taula és la compra, per part de l’ajuntament, dels terrenys per a la construcció d’un nou hospital de referència per a les Terres de l’Ebre, seguint amb les reivindicacions ja defensades per la formació anteriorment al ple de Tortosa i també al Parlament.

En aquest sentit, Jordan ha explicat “vam fer 11 propostes, però la senyora Roigé ens ha dit no a tot, volent imposar el seu pressupost de dalt a baix sense cap voluntat d’acord amb el primer grup de l’oposició, tot i estar governant en minoria”. Tot i això, Jordan assegura que “avui ens tornem a reunir amb voluntat constructiva i farem una última proposta de facilitar l’aprovació dels pressupostos amb una única condició, que es destinen com a mínim 500.000 euros per comprar els terrenys per al nou hospital que necessita la ciutat i el territori”.

D’aquesta manera, Movem Tortosa redueix a una sola condició l’aprovació dels pressupostos, mostrant una clara voluntat negociadora amb el govern local que necessita el suport de l’oposició per tirar-los endavant.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -