EbreEleccions municipals 2019Notícies

Movem Terres de l’Ebre presenta el seu moviment a les quatre comarques ebrenques

Roquetes, la Ràpita o l'Ametlla són algunes de les candidatures

Redacció.- Ahir per la tarda es va presentat en públic els diferents cap de llista de les 9 candidatures d’esquerres i de progrés que es presentaran a les Terres de l’Ebre sota la denominació comuna de Movem Terres de l’Ebre.

Així, per primera vegada en la història, Movem es presentarà en un total de 9 poblacions del territori expandint un model de candidatures plurals, transversals, progressistes i totalment municipalistes creades a partir de diferents sensibilitats. És l’exemple que han seguit després que Movem Tortosa irrompés a la capital del Baix Ebre com la primera força de progrés a la ciutat.

Així doncs, en aquests comicis del 26 de maig del 2019, a més de Movem Tortosa, encapçalada per Jordi Jordan, també es presentarà Movem Roquetes amb Toni Hurtado com a cap de llista; també al Baix Ebre, en aquest cas, a L’Ametlla de Mar, es presentarà com Entesa per la Cala- Movem Terres de l’Ebre, Antoni Espuny, l’històric dirigent socialista que va deixar el partit arran del 155; per altra banda, al Montsià, Movem es presentarà a Sant Carles de la Ràpita amb Maria Jesús García al capdavant i a La Sénia, amb Futur-Movem Terres de l’Ebre amb el nou lideratge de Ramon Bellaubí; també en aquesta comarca, el Moviment Alternatiu Planer, amb Isabel Garcia es suma a les candidatures de Movem Terres de l’Ebre. Finalment, a la Terra Alta, les actuals alcaldies de Pinell de Brai i de Corbera d’Ebre, amb Eva Amposta i Antonio Alvarez també es presentaran sota el nom de Movem Terres de l’Ebre, a l’igual que ho farà, Movem Tivissa, a la Ribera d’Ebre, amb Alba Benedicto al capdavant.

Jordi Jordan, candidat i líder de Movem Tortosa, s’ha mostrat “satisfet pel creixement del nostre projecte de progrés i en defensa de les Terres de l’Ebre que posa al capdavant de tot el treball pels nostres pobles en un moment on calen alternatives i projectes que creïn il·lusió i defensin els interessos de les Terres de l’Ebre per damunt de tot”.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close