14.3 C
Amposta

Movem Terres de l’Ebre decideix concórrer a les eleccions al Parlament amb Catalunya en Comú

La formació progressista ho ha aprovat avui durant la reunió constitutiva del Consell Regional de l’organització

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Terres de l’Ebre ha estat debatent si havia de presentar-se a les eleccions catalanes i si aquest era el cas, quina era la millor fórmula per al territori. Damunt la taula estava la possibilitat de no concórrer a les eleccions, fer-ho de manera solitària o bé amb una altra formació progressista, tal i com es recull als seus estatuts.

Finalment s’ha optat per fer-ho en coalició amb Catalunya en Comú, ja que es considera que la millor opció per fer arribar les demandes del territori de manera efectiva al Parlament de Catalunya és amb aquesta formació. En aquest sentit, els coordinadors regionals de Movem Terres de l’Ebre Jordi Jordan i Eva Amposta han valorat aquesta decisió com a “molt positiva per al territori, ja que ens donarà un altaveu dins les institucions catalanes que difícilment podríem aconseguir en solitari”, a més a més de “suposar un pas endavant per a la formació a nivell de país”.

Aquesta decisió s’ha pres dins el marc constitutiu del Consell Regional de Movem Terres de l’Ebre, un òrgan composat per 41 membres entre càrrecs electes, alcaldes, alcaldesses, regidors, regidores i membres de les organitzacions locals de Movem a tot el territori, òrgan de decisió de Movem Terres de l’Ebre la creació del qual estava recollida als estatuts fundacionals de la formació aprovats al gener d’aquest any.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -