14.3 C
Amposta

Movem Roquetes presenta el programa i els membres de la llista encapçalada per David Poy

Pili Puerto i Cristina Cervera ocuparan el segon i tercer lloc a la candidatura de Movem Roquetes

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest passat dissabte, 15 d’abril, el grup municipal Movem Roquetes va fer la presentació de la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, a l’auditori Sisco Trullen de la Lira Roquetense. El seu cap de llista, David Poy, va explicar les línies generals del programa per fer una ciutat més atractiva, més sociable i més participativa, i va presentar els membres de la llista que l’acompanyen davant d’un auditori ple.

L’alcaldable per Movem a Roquetes va plantejar un projecte amb previsió davant les principals afectacions a la ciutadania: l’envelliment de la població, el canvi climàtic, l’arribada de noves famílies a la ciutat i l’esperada construcció d’un nou hospital a les portes de Roquetes. “Aquests factors ens porten a preparar la ciutat perquè hi hagi més habitatge, rehabilitat i de nova construcció; noves zones d’aparcament que permetin deslliurar els carrers per fer-los més verds i sostenibles i un pla d’envelliment que apropi els serveis i creï activitats per a la gent gran”, anunciava el candidat David Poy.

Als llocs capdavanters de la llista, Poy estarà acompanyat per dues dones, Pili Puerto i Cristina Cervera. Per una banda, Puerto, com a responsable interna de l’àrea d’urbanisme i obres públiques, va explicar “la necessitat de fer una ciutat més atractiva i més neta, on tothom pugui passejar-la sense problemes de mobilitat i on la policia estigui més prop dels ciutadans”. Per l’altra, Cervera, responsable de l’àrea econòmica de Movem, proposava inversions per “millorar els pressupostos participatius amb major dotació econòmica i a partir de les propostes de la ciutadania”, a més de “millorar els serveis a la Ravaleta, com incloure els grups d’un i dos anys a l’escola, optimitzar el servei de recollida de paqueteria, finalitzar les obres de condicionament del Casal i planificar una millora dels camins rurals municipals.”

El quart i cinquè lloc de la llista de Movem Roquetes l’ocuparan l’actual regidor Toni Hurtado i el membre més jove del grup, Albert Ventura. Hurtado, com a home fort en ensenyament i cultura va anunciar “la creació d’un museu de la cultura local a l’antic ajuntament on tothom pugui gaudir d’exposicions itinerants d’artistes locals i a la vegada s’expliqui els elements de la cultura roquetera”. Mentre que Ventura va endur-se el reconeixement del públic apostant per “més espais reals pels i les joves de la ciutat, a més de facilitar espais tant per a l’oci, com per al descans per a la gent gran de Roquetes.”

Movem Roquetes, que en les eleccions passades va aconseguir ser la primera força de l’oposició, tot i ser la primera vegada que es presentava, fa una aposta forta per presentar un cap de llista amb experiència al govern comarcal i una llista predisposada a governar l’Ajuntament de Roquetes.

Presentació de la candidatura de Movem Roquetes

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -