14.3 C
Amposta

Movem Jesús reclama un nou dispensari mèdic i millores en el servei sanitari

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Movem Jesús posarà a sobre la taula del ple de la Junta Veïnal d’aquest proper dijous la necessitat de prendre mesures per millorar el servei mèdic que s’està prestant al poble. Ho farà amb una moció en la qual es demana que es defensi davant el Departament de Salut la necessitat de reactivar el projecte de construcció d’un nou dispensari mèdic a Jesús. Un projecte que, tal com es fa notar a l’exposició de motius de la moció, va iniciar-se fa tres anys però que ara “sembla aturat”.

La petició es fa en un moment que l’atenció sanitària als veïns i veïnes de Jesús s’ha vist afectada per la decisió del Departament de Salut d’eliminar les visites mèdiques en torn de tarda. Movem Jesús mostra la seua preocupació perquè esta decisió “empitjora notòriament la qualitat del servei de salut” i fa que els i les pacients s’han de concentrar als matins. El regidor de Movem Jesús, Ramon Pujol, apunta que la decisió de Salut de derivar les visites de la tarda al CAP de Roquetes “fa que tinguem dubtes que la Generalitat tiri endavant el nou dispensari”.

És per això que demanaran al ple de la Junta Veïnal que es doni suport a la moció, que proposta no renunciar al nou dispensari mèdic i, mentre aquest no se construeix, es busqui una nova ubicació temporal i adequada per acabar amb els problemes d’espai del dispensari actual, que “ha quedat obsolet”. A banda, la moció també demana instar el Departament de Salut de la Generalitat a ampliar els recursos humans i materials per oferir un servei mèdic que s’ajusti a les necessitats d’una població de més de 4.000 habitants, com la de Jesús.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -