14.3 C
Amposta

Movem Jesús lamenta la manca de diàleg en la tramitació del pressupost

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Junta Veïnal de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús va celebrar aquest dimecres un ple extraordinari en el qual es va aprovar, amb l’abstenció de Movem Jesús, el pressupost per a l’any 2020. Els comptes que el govern de Junts va portar a aprovació del ple contemplen un pressupost ordinari de prop de 875.000 euros, 100.000 euros menys que en l’exercici actual.

Movem Jesús va decidir abstenir-se en la votació perquè no comparteix la distribució que s’ha fet de la partida d’inversions. Entre d’altres aspectes, les dotacions per a senyalització viària i arranjament de camins són insuficients i, a més, tampoc se contempla una partida específica per a l’arranjament dels nínxols del cementiri que estan pendents de reforma. Recordem que el mes passat el ple de la Junta Veïnal va aprovar una moció de Movem Jesús que precisament demanava la rehabilitació dels nínxols de la part antiga del cementiri. Per a un correcte compliment de la moció i de l’acord pres al ple, Movem entén que és necessària una partida pressupostària específica, i no una petita actuació de la brigada, que és el que hi ha previst fer, segons afirmacions del govern de l’EMD.

El regidor de Movem Jesús, Ramon Pujol, ha lamentat que el govern de l’EMD no hagi donat “cap oportunitat” per a fer aportacions als comptes. “Ha faltat diàleg per part del govern de Junts per Jesús”, ha retret. Movem Jesús també va quedar sorprès del vot favorable i sense esperit crític d’ERC i el PSC als comptes, quedant-se lluny de la voluntat de construcció d’alternativa de poble que teòricament aquests grups diuen defensar.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -