14.3 C
Amposta

#MosParlemJóvens: Què apassiona la gent jove de Jesús?

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’EMD de Jesús ha presentat un nou projecte de #mosparlem vinculat amb els i les jóvens de Jesús. El projecte original de #mosparlem estava encarat a trobades disteses amb grups reduïts de persones per poder tractar temàtiques puntuals, i conèixer així el punt de vista dels diferents convidats. Amb l’arribada de la pandèmia de la Covid-19 i la reducció de la interacció social aquestes entrevistes es van veure aturades.

Tal com comenta l’alcalde, Víctor Ferrando, “#mosparlem va néixer com una idea de recollir informació. Parlar és imprescindible i és la nostra raó de ser tenir contacte amb totes les veïnes i veïns. Apropar l’administració als ciutadans. És fonamental no perdre el contacte amb la gent”.

Durant aquest temps també han pogut gaudir d’un #mosparlem amb… publicat a cada Informatiu jesusenc des del febrer del 2018, i des del qual s’ha publicat una retrospectiva per acabar coincidint amb el primer #mosparlemjóvens.

Aquest és un format més individualitzat i personal que permetrà conèixer d’una manera més profunda allò que apassiona la gent jove de Jesús. Qui són, què fan, per on paren… #mosparlemjóvens és una modalitat d’audiovisual per descobrir a les xarxes socials de l’EMD de Jesús i que es podrà visualitzar per mitjà del canal ÀNIMS I AVANT de YouTube.

Es tracta de reportatges curts, d’entre 3 i 5 minuts de durada, on per mitjà d’una entrevista individualitzada podrem descobrir com son els i les jóvens de Jesús. Aquest format vol descobrir un reportatge breu, dinàmic i accessible a tothom, donat que tots els continguts estan subtitulats per tal de facilitar la seua visualització.

A partir d’aquest mes de febrer, i durant cada setmana de l’any 2022, es presentarà una nova entrevista amb jóvens del poble. Cada dimecres a les 12 h en descobrirem una nova edició.

Es parlarà amb tot el jovent d’allò que els fa sentir vius, ja sigui per professió, estudis, afició, vinculació social, amistat, família, esport… Es tracta d’entrevistes individualitzades que es van succeint, encara que no de manera ordenada, per nominació entre els mateixos participants.

Les entrevistes tenen tres elements comuns: jóvens de Jesús entre 18 i 35 anys, una cadira i ellogo del projecte que ens acompanya cada dia. Aquesta cadira, la mateixa per tothom, va canviant d’ubicació en funció del lloc escollit per cadascun dels participants. D’aquesta manera, descobrim un racó de Jesús diferent cada dia, un indret amb identitat pròpia per cadascun dels #mosparlemjóvens.

Ara, aquest nou format audiovisual, està pensat per poder accedir a un consumidor diferent del #mosparlem habitual. Es presentarà a les diferents xarxes per poder arribar tant al públic més jove com a tota aquella franja d’edat més avançada, consumidora de xarxes social com ara Facebook.

El projecte està sent rebut amb moltes ganes per tots els convidats per formar-ne part. Els mateixos entrevistats valoren la iniciativa de manera molt positiva, tant pel format com pel contingut.

Tal com comenta Eva Marro, regidora de participació ciutadana, “aquest nou treball vols ser un homenatge a tots els jóvens i a les seues inquietuds. Per una banda, realça la diversitat creativa que forma part de cadascun d’ells i d’elles. I, d’altra banda, ens permet fer, en molts dels casos, una crítica constructiva a la manca d’oportunitats del territori, fent un encís a la seua pròpia capacitat per canviar aquesta dinàmica. Cada entrevista té el seu moment singular, algunes són especialment emotives, d’altres més profundes, d’altres més divertides, però cadascuna d’elles és única, com els secrets que ens desvelen i les persones que ens els confien”.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -