14.3 C
Amposta

Móra d’Ebre impulsa la seva presència en fires per atraure inversions i turisme

L'equip de govern participa a les fires Alimentaria i B-Travel amb l'objectiu d'atraure empreses i promoure el turisme a la localitat

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’alcalde de Móra d’Ebre, Rubén Biarnés, juntament amb la regidora de Turisme i Comerç, Lorena Sastre, han participat en les fires Alimentaria i B-Travel a Barcelona, amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament econòmic i turístic del municipi. La presència de Móra d’Ebre en aquestes fires té com a finalitat establir contactes amb empreses interessades en invertir a la localitat i promocionar els seus recursos turístics.

Previament al seu desplaçament, es van identificar perfils d’empreses que podrien trobar atractiva la possibilitat d’establir-se a Móra d’Ebre, amb l’esperança que aquests contactes puguin derivar en projectes concrets. Biarnés ha destacat la importància de tenir un paper actiu en la promoció econòmica del municipi i d’aprofitar l’actual context institucional favorable per a la transformació econòmica.

D’altra banda, Sastre ha subratllat la importància de la participació en aquestes fires per reconèixer el potencial dels sectors productius locals i del turisme rural. L’Ajuntament de Móra d’Ebre està treballant en millores en l’oferta turística, com la inauguració del Museu Julio Antonio i la rehabilitació del castell, amb l’objectiu de dinamitzar la localitat i promoure el seu patrimoni històric i natural.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -