14.3 C
Amposta

Mor als 86 anys Rogelio Valmaña, la veu de “La Perla Preciosa”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Aquest dissabte, 6 de novembre del 2021, Amposta i les Terres de l’Ebre lamenten la mort als 86 anys de l’ampostí Rogelio Valmaña, la veu del famós pasdoble “La Perla Preciosa”.

La història dels Junior’s comença l’any 1958, sota la iniciativa i direcció de Joan Vidal, conegut familiarment per Juanín, quan s’agrupen un total de 7 músics com són el mateix Juanín, Antonio Solé, Carlos Valldepérez, Ismael Forcada, Joaquim Roda, Rogelio Valmaña i Joaquim Urquizú. Les úniques aspiracions d’aquests músics eren les de ser independents i formar una orquestra a l’alçada de les que, any rera any, amenitzaven les Festes Majors d’Amposta, ja que fins a aquells moments, les orquestres locals sempre havien actuat a les seves respectives societats musicals de La Lira i de La Fila, excepte l’Orquestra Vamos Tirando que, anys enrera, s’havia independitzat, encara que en aquells moments ja no existia.

Puede ser una imagen de una o varias personas

Rogelio Valmaña, també conegut com Carrany, per les persones que el coneixien, era una persona alegre, qui sempre ajudava als qui ho necessitaven.

Puede ser una imagen de una o varias personas
Rogelio Valmaña durant l’homenatge als Junior’s celebrat a Amposta

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -