14.3 C
Amposta

Montse Castellà, Quico el Célio, Joan Rovira i Pepet i marieta actuaran al festival solidari “Stay Home”

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La setmana passada Pepet i marieta llençaven el single Stay Home & We’ll Be Free i amb la col·laboració de Creu Roja i l’il·lustrador Hernan en H engegaven la campanya #seremlliures per a recaptra fons per a #CreuRojaRespon, el pla d’assistència a gent desafavorida de l’ONG durant la crisi del coronavirus.

Avui presenten el cartell de “Stay Home – InstaFesti Solidari per a la Creu Roja”, un festival de música solidari online que aquest divendres 10 d’abril reunirà a la plataforma Instragram diverses artistes de l’escena.

Animalístic, Ebri Knight, Gemma Humet, Joan Rovira, Montse Castellà, Pepet i marieta, Quico el Célio, Roba Estesa, Suu, Tesa i Xanguito han volgut sumar-se a la iniciativa i oferiran LIVE d’instagram gratuïts alhora que facilitaran que l’audiència emeti donatius a l’enllaç bit.ly/CreuRojaRespon.

El horaris i comptes d’instagram des d’on es podran seguir els concerts són els següents:

Les accions solidàries de #seremlliures

L’Stay Home – Insta Festi és segurament l’acció solidària més significativa de la campanya #seremlliures però no l’única.  Durant aquestes setmanes, Pepet i marieta estan portant a terme d’altres accions com el sorteig de cançons personalitzades i aviat la venda de samarretes solidàries.

Podeu seguir totes les accions de la campanya a:

Instagram https://instagram.com/pepetimarieta
Facebook https://facebook.com/pepetimarieta
Twitter https://twitter.com/pepetimarieta

O amb el hastag #seremlliures. El link de donatius és bit.ly/CreuRojaRespon.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -