14.3 C
Amposta

Millores als solars no edificats de l’avinguda Catalunya a l’Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de L’Aldea està preparant una sèrie d’actuacions als confrontants dels solars no edificats de l’avinguda Catalunya, on pretén millorar la imatge de la via pública, signant convenis de millora amb els propietaris dels solars.

Ja s’han realitzat les primeres actuacions de millora; una ha estat al costat de la Plaça de les Moreres, on s’ha realitzat una actuació per delimitar el trànsit i a la vegada s’ha enjardinat aquesta àrea.

La següent actuació, ha estat  a la rotonda de la carretera de Tortosa amb la mateixa avinguda Catalunya on s’ha arribat a un acord amb els propietaris dels solars de l’antic magatzem de la sal, que consisteix en retirar tots els elements existents, com ara  tanques deteriorades i vegetació, construint un nou mur de delimitació on s’ubicaran unes jardineres amb plantes i flors; amb aquesta actuació es pretén millorar la imatge  a un dels punts més concorreguts de l’Aldea.

Actualment la Regidoria d’Imatge de Poble i d’Espais Verds, estan planificant les accions a realitzar en aquest sentit, a tot el recorregut de l’av. Catalunya.

Redacció J.V

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -