14.3 C
Amposta

Més d’un milió d’euros per lluitar contra el caragol maçana

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i el president de la Comunitat de Regants de la Dreta, Manuel Masià, com a representant del grup ad hoc seleccionat per executar el projecte ambiental de lluita contra el caragol maçana, van formalitzar aquest dimarts un nou conveni per finançar amb 1.100.328,32 euros les mesures entre octubre de 2018 i 2020. Es tracta de la quarta i cinquena anualitat del projecte ambiental en contra de la plaga i per a la millora de la biodiversitat del Delta que va presentar el grup en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (PDR) entre 2014 i 2020.

El passat mes de maig, el Departament d’Agricultura va autoritzar una subvenció directa 627.9000 euros que ara s’ha complementat amb els 473.000 europs de la part aportada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER). El d’aquesta setmana és el quart conveni que la Generalitat i el grup subscriuen.

El grup ad hoc està format per regants, cooperatives arrossaires, ADV, IRTA i el grup conservacionista Seo/Birdlife, al costat dels representants de la Generalitat, incloent el parc natural del delta de l’Ebre, els serveis territorials de Territori i Sostenibilitat, Forestal Catalana i el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura.

Redacció – D. T.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -