14.3 C
Amposta

Més de 115 famílies de Deltebre es beneficien d’ajuts

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de Deltebre segueix consolidant també en l’actual mandat municipal la seva aposta per les polítiques socials i per ajudar a les persones més desafavorides. En aquest sentit, en la darrera Junta de Govern Local s’han aprovat els ajuts als tributs locals els quals beneficiaran a 117 famílies del municipi, un 90% de les quals son natives de Deltebre. En total, la quantitat econòmica concedida ascendeix a 21.548€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des del govern municipal seguirem reforçant la nostra aposta per les polítiques socials per tal que qui menys pugui, menys pagui”. De fet, l’alcalde ha recordat que en l’anterior mandat es van crear els ajuts socials i que “en l’actual legislatura seguirem estant al costat dels veïns i veïnes de Deltebre amb menys recursos”.

Les ajudes aprovades fan referència a les sol·licituds de l’IBI, la taxa d’escombraries i l’impost de circulació. Cal destacar que a 32 famílies se’ls ha bonificat el 100% d’aquests impostos esmentats. La resta d’ajudes, com són la participació en activitats extraescolars, l’Impost sobre l’increment dels terrenys de naturalesa urbana, les Contribucions Especials, per assistència a l’Escola Bressol, per a l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres i per a la Taxa per serveis urbanístics, encara es poden sol·licitar fins al 31 d’octubre. A banda, l’Ajuntament de Deltebre també disposa d’una línia d’ajuts d’urgència social i d’ajuts a la tarifa social de l’aigua que es poden sol·licitar fins al 31 de desembre.

Reforç de l’aposta per les polítiques socials amb l’Obra Social “la Caixa” A tot això cal afegir que la darrera setmana es va presentar un acord de col·laboració amb L’Obra Social “la Caixa” per seguir enfortint les accions socials. Aquest acord, amb una dotació econòmica de 6.000€, servirà per complementar els recursos destinats a les famílies del municipi en els casos concrets de material escolar i dels productes bàsics de neteja i higiene personal tant d’adults com de nadons.

Redacció – V. Ll. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -