Eleccions municipals 2019NotíciesPolítica

Meritxell Roigé posa sobre la taula governar en solitari

Roigé apunta que un pacte amb ERC seria el més "coherent, idoni, correcte i normal"

Meritxell Roigé (Junts per Tortosa) obre la porta a governar en solitari si, al final, no obté el suport d’Esquerra Republicana. L’alcaldessa en funcions i candidata de Junts per Tortosa ha reiterat el seu oferiment als republicans per reeditar el pacte de govern del passat mandat perquè seria el més “coherent, idoni, correcte i normal” amb la situació del país i la ciutat. “Hem governat bé en l’últim mandat i en els anteriors”, ha assenyalat.

La cap de llista de Junts rebutja categòricament haver ofert un pacte d’investidura a Ciutadans i el PSC, i afirma que s’hi va reunir amb ells com amb la resta de grups per tractar qüestions formals del ple de constitució del pròxim dia 15. “És absolutament fals que hagi plantejat cap pacte perquè, vista la situació i el que penso, és impossible que pugui haver ofert jo un pacte a Ciutadans, ni que m’hi he reunit per aquest motiu”, ha assegurat.

Però també s’ha mostrat disposada a governar en solitari amb els seus 7 regidors. Una situació que es produiria de forma automàtica si durant el ple d’investidura del dia 15, cap candidat obté una majoria absoluta d’onze vots en primera votació. “La prioritat és governar la ciutat i respondre a la voluntat de la ciutadania que ens ha escollit com a força més votada”, ha afirmat Roigé.

Redacció – V. Ll.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close