14.3 C
Amposta

Mercè Miralles, nomenada directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a l’Ebre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Mercè Miralles Guerrero (Tortosa, 1962) ha estat nomenada directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a l’Ebre.

Mercè Miralles és llicenciada en Dret per la Facultat de Dret UNED. Compta amb un postgrau en Dret Urbanístic de la Universitat Autònoma de Barcelona i un mestratge en alta funció directiva de l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

En la seva experiència professional destaquen les tasques com a lletrada al Consorci
d’Aigües de Tarragona i com a tècnica d’Administració General, cap de servei, a
l’Ajuntament de Tortosa.

Ha estat nomenada el 2001 delegada territorial del Departament d’Indústria Comerç i
Turisme a les Terres de l’Ebre. Dos anys més tard ha accedit al càrrec de delegada territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre. Finalment, des de febrer de 2011 i fins el 30 de juny de 2021, ha estat directora dels Serveis Territorials del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Al llarg de la seva trajectòria professional també ha desenvolupat funcions de professora- tutora de la Universitat Nacional a Distància, adscrita a la facultat de Dret. Igualment, ha estat professora en l’àrea de Dret Administratiu, de l’Escola de Pràctica Jurídica de l’il·lustre Col·legi d’Advocats de Tortosa.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -