AgendaEbreNotíciesSocietat

Masdenverge celebra la dotzena edició de la Fira del Caçador

El municipi del Montsià acull la mostra durant aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana Masdenverge organitza una nova edició de la Fira del Caçador. Serà la dotzena edició i durant els dies 5 i 6 d’octubre comptarà amb un ampli i variat programa d’activitats adreçades no només als aficionats a la caça, sinó al públic en general. A banda dels estands dedicats als articles de caça, on s’hi podrà trobar roba, estris, alimentació per a gossos i complements, s’hi han programat altres activitats com ara exhibicions canines, de falconeria, xerrades i tallers.

Entre les activitats més destacades, avui diumenge a les 8 del matí s’hi celebra el Campionat de gossos de mostra, amb l’ensinistrador Cristian Aleixendri, a l’àrea del cementiri municipal. Al migdia, concretament a les 12:15h, s’hi celebra un dels actes més destacats de la fira com és l’exhibició de gossos de mostra Sant Hubert, a l’àrea del barranc de la Galera, organitzada per la Societat de Caçadors Sant Isidre i Federació Catalana de Caça de les Terres de l’Ebre.

La Fira del Caçador de Masdenverge, en una de les seves anteriors edicions / Font: Ebredigital.cat

La cuina amb caça també hi tindrà un paper destacat, amb les degustacions a l’estand de l’Ajuntament i amb els menús gastronòmics que oferiran els restauradors locals. Els productes artesans i de proximitat també seran presents als estands dels diferents expositors.

A continuació podeu consultar la programació i els horaris d’aquesta Fira del Caçador de Masdenverge:

Horaris de la Fira del Caçador a Masdenverge / Font: Fira del Caçador de Masdenverge

Font: Ebredigital.cat
Redacció: J.G. / J.F.

Tags
Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close