14.3 C
Amposta

Llistat del sis símptomes que no corresponen al coronavirus

El més vist

- Advertisement -
És fàcil confondre els símptomes del coronavirus amb els d’un refredat o grip, tot i que generalment les autoritats sanitàries han deixar clar quins són els símptomes més comuns d’aquest: irritació a la gola, secreció nassal, febre elevada, dificultat per respirar i tos seca.
D’aquesta manera, si t’has preguntat si tens el coronavirus, et donem un llistat dels símptomes que no corresponen a aquest virus perquè no et preocupis de manera innecessària:
  • Febrícula:
- Advertisement -

La febrícula s’anomena a la febre superior a 37ºC i inferior a 38ºC. La febre alta, per sobre de 38ºC, és un símptoma de coronavirus, per tant, si tens poca febre és probable que no tinguis coronavirus.

  • Tos seca:

Un dels principals símptomes del coronavirus és la tos, però només la tos seca o improductiva, és a dir, la que no ve acompanyada de mocs. És per això que si tens tos acompanyada de mucositat, no tens coronavirus, i el més probable és que estiguis passant per un refredat o una altra malaltia respiratòria.

  • Picor de nas i ulls:

La picor de nas o ulls és un símptoma molt evident de reaccions al·lèrgiques, i no s’ha de confondre amb el coronavirus. Per quedar-te més tranquil, hi ha una tècnica infal·lible per descartar el coronavirus, surt a l’exterior i comprova si aquests símptomes empitjoren, si és així, es tracta clarament d’una reacció al·lèrgica.

  • Mal de cap:

El mal de cap pot ser un símptoma de la grip, però no del coronavirus, segons les informacions actualitzades.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -