14.3 C
Amposta

L’Institut Montsià d’Amposta impulsa la XI edició de les Jornades d’Emprenedoria i Innovació

Amb el lema “Vola alt”, l’esdeveniment promou l’intercanvi entre estudiants i professionals de diversos sectors

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut Montsià d’Amposta celebrarà les XI Jornades d’Emprenedoria i Innovació del 5 al 8 de març. Durant aquest esdeveniment, l’alumnat tindrà l’oportunitat de connectar amb professionals del sector privat, càrrecs institucionals, professors universitaris i exalumnes, els quals compartiran les seves experiències. Amb el lema “Vola alt”, es busca inspirar els estudiants a embarcar-se en projectes atractius i motivadors.

La inauguració de les jornades comptarà amb la presència de la destacada dissenyadora de moda Lara Serrano. El programa inclourà sessions sobre turisme, indústria 4.0, mecànica aeronàutica, videojocs, instal·lacions, electromecànica i automòbils. A més, es realitzaran tallers pràctics sobre ciberseguretat, programació, fibra òptica, estat de salut, emocions i subconscient, workshop d’anglès, neteja en hoteleria, Game GT i tast d’olis, entre altres activitats.

Destaca la celebració del VII Challenge Montsià, una competició d’emprenedoria basada en la metodologia del Design Thinking, orientada a la resolució de problemes centrada en l’usuari en totes les seves fases. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de Manain Elevació, una empresa reconeguda dedicada a la venda, lloguer i reparació de maquinària industrial i obra pública.

Amb l’objectiu d’acostar els estudiants al món laboral, les Jornades d’Emprenedoria i Innovació ofereixen un conjunt d’activitats que complementen la formació dels alumnes i fomenten la seva interacció amb professionals de diferents àmbits.

Redacció- X. Ll

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -