14.3 C
Amposta

L’Institut de l’Ebre dona el tret de sortida a les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre 2022

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Els preparatius de les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre del 2022 s’han iniciat aquesta setmana amb la cessió de material per part de l’empresa adjudicatària del Transport sanitari a les Terres de l’Ebre, Egara, als alumnes de l’Institut de l’Ebre.

El centre de formació professional organitza, des del 2010, quan es van implantar els estudis d’Emergències Sanitàries, les Jornades d’Emergències de les Terres de l’Ebre que permeten completar la formació de l’alumnat amb una experiència que simula situacions d’emergència reals.

Juntament amb les empreses del sector, on també col·labora l’empresa Egara, l’Institut de l’Ebre ha organitzat anualment un simulacre d’Incident de Múltiples Víctimes a diferents poblacions de les Terres de l’Ebre. El primer simulacre va tenir lloc a Bítem, passant per Horta de Sant Joan, Amposta i, finalment, Móra d’Ebre.

Amb els anys, el model de simulacre ha canviat, ja que el que es va iniciar com un exercici pràctic en el qual l’alumnat era el protagonista de l’exercici, ha evolucionat en unes Jornades de Formació per a personal sanitari i alumnes de l’Institut de l’Ebre que s’emmarca en les urgències i emergències extrahospitalàries.

S’espera que aquest curs les Jornades d’emergències de Terres de l’Ebre se celebrin a Tortosa el maig de 2022.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -