14.3 C
Amposta

L’ICEDE impulsarà la navegació a la platja de la Xiquina de Tortosa

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre té per objecte el desenvolupament integral de les comarques de l’Ebre. Totes les funcions de l’Institut van encaminades a aconseguir l’impuls i la realització d’iniciatives i de programes d’actuació que contribueixin a aquest desenvolupament.

Amb l’objectiu final que el recorregut fluvial del tram baix de l’Ebre esdevingui un motor dinamitzador dels municipis que hi aboquen, l’IDECE, en coherència amb les necessitats del municipi de Tortosa ha cregut convenient l’impuls de la navegació a aquesta població i fer el projecte executiu per un altre embarcador a la zona de la URV, concretament a la platja de la Xiquina, molt especialment dedicat a la navegació sense motor.

Una vegada fet l’avantprojecte del mateix, l’IDECE es reunirà amb entitats i empreses que utilitzaran el mateix per tal de veure si ho troben correcte o fem alguna modificació abans del projecte definiu. Esperen poder demanar permís a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre i començar les obres durant el mes de setembre.

Redacció – X. S.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -