14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta, referent en qualitat farmacològica a Catalunya

Així ho va posar de manifest la Jornada "El medicament en la contraprestació per resultats (CPR)" impartida per l'Àrea del Medicament del Departament de Salut

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Hospital Comarcal d’Amposta ha aconseguit uns resultats excel·lents en qualitat de prescripció farmacològica durant l’any 2023, situant-se com a referent en aquest àmbit a Catalunya. Així ho va posar de manifest la Jornada “El medicament en la contraprestació per resultats (CPR)” impartida per l’Àrea del Medicament del Departament de Salut.

En el marc d’aquesta jornada, es van analitzar els resultats de qualitat de la prescripció farmacològica obtinguts als hospitals catalans durant l’any passat i es va destacar l’excel·lent rendiment de l’Hospital Comarcal d’Amposta, que va obtenir el tercer millor Índex de Qualitat Farmacològica dels 51 hospitals de la xarxa sanitària pública catalana. A més, es va posar de manifest la notable millora experimentada per l’hospital en aquest indicador durant els darrers anys.

Aquests resultats són fruit del treball continu i l’esforç constant de l’equip d’atenció farmacològica de l’Hospital Comarcal d’Amposta, que ha implementat diverses mesures per a optimitzar la prescripció farmacològica i garantir la seguretat i l’eficàcia dels tractaments farmacològics dels pacients. Entre aquestes mesures, cal destacar la implementació de protocols de prescripció clínica basats en l’evidència, la revisió periòdica dels tractaments farmacològics dels pacients i la formació continuada dels professionals sanitaris en l’àmbit de la farmacologia.

L’obtenció d’aquests resultats excel·lents en qualitat de prescripció farmacològica reflecteix el compromís de l’Hospital Comarcal d’Amposta amb la millora contínua de l’atenció sanitària que ofereix als seus pacients.

Redacció L.P.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -