14.3 C
Amposta

L’Hospital Comarcal d’Amposta forma part del Pla Territorial de Reumatologia

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Al Servei d’Atenció Ambulatòria de l’Hospital Comarcal d’Amposta (HCA) s’ha iniciat un projecte de col·laboració amb l’especialitat de Reumatologia de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC) que ajudarà a desplegar el Pla d’atenció Territorial de Reumatologia i que aproparà aquest servei als habitants d’Amposta i del Montsià. El projecte té com a objectiu, millorar l’atenció a les persones amb osteoporosi.

Aquesta col·laboració inclou la implantació de la Unitat de Fractures Osteoporòtiques. Es tracta d’una unitat específica que, seguint els criteris de la International Osteoporosi Fundation, capta persones amb fractures que es produeixen en ossos que s’han debilitat per l’osteoporosi i els ofereix un tractament específic.

Una de les particularitats del projecte és que la captació de les persones serà a través dels especialistes de medicina interna, traumatologia o urgències de l’HCA que, segons els criteris clínics de la Unitat i/o el resultat d’algunes proves, decidiran quines persones són candidates a ser controlades per aquesta Unitat d’osteoporosi.

Les visites es faran a consultes externes de l’Hospital Comarcal d’Amposta a càrrec la Dra. Uyaguari, especialista en reumatologia, els dijous i divendres als matins, a la 4a Planta de l’hospital, consulta 31.

El servei contarà també amb una consulta d’atenció d’infermeria experta, que a més d’ajudar en el tractament, educarà i donarà consells a les persones indicades per la Unitat.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -