14.3 C
Amposta

L’FCF Club Premium, el nou club d’avantatges per als federats

L'eina permetrà estalviar una quantitat significativa d’euros cada any en les compres habituals

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Federació Catalana de Futbol ha comunicat que treballa contínuament en la millora tecnològica, i una altra de les apostes més destacades que ha realitzat en els últims temps, després de la posada en marxa de L’Avantmatx, és la creació de l’FCF Club Premium.

Es tracta d’un nou club destinat a tots els federats i federades des del qual podran estalviar una quantitat significativa d’euros cada any en les seves compres habituals amb descomptes en més de 200 marques de tot tipus, des de roba, tecnologia, restauració passant per l’oci i viatges.

* Cada marca oferirà el seu descompte segons la oferta que tingui durant la temporada.

Amb el club d’avantatges FCF Club Premium els federats i federades podran compensar el cost que els hi suposa cada any el Portal del Federat a través del ‘Pla Quota Zero’.

L’ús d’aquesta nova eina és exclusiu per a tots els afiliats a la Federació Catalana de Futbol, amb l’accés gratuït a través del Portal del Federat, a l’adreça futbol.cat, i disponible des de tots els dispositius mòbils, tauletes i ordinador.

Comença a pagar menys per tot! #PlaQuotaZero

En el següent enllaç podreu veure un vídeo tutorial on s’explica què és l’FCF Club Premium i com fer-ne ús: https://fcfclubpremium.vipdistrict.com/video-tutorial.action

Redacció-

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -