14.3 C
Amposta

L’experta en polítiques d’igualtat, Maria Pau Cid, a la llista de Movem Tortosa

El més vist

Publicitat

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, avui ha anunciat un nou fixatge per a la candidatura que liderarà de cara les eleccions municipals. Es tracta de Mari Pau Cid, persona amb una important experiència sobre polítiques d’igualtat en l’àmbit LGTBI, de gènere i de joves. Cid, que té estudis de tècnica sociosanitària, de tècnica de laboratori i de tècnica d’educació infantil, ha treballat com a responsable de salut a l’oficina jove del Baix Ebre des d’on feia prevenció de les conductes de risc a la població jove, tractant temes com la diversitat sexual, igualtat de gènere, prevenció de bullying dintre les aules, addiccions, alimentació, salut mental entre d’altres.

També ha estat la creadora del projecte en prevenció del bullying homofòbic: “Anomena-ho, existeix” a l’any 2015 i autora de les “jornades contra la violència de gènere” concurs de curtmetratges per als estudiants de secundaria, cicles i batxillerat de la comarca, l’any 2012.

Actualment és empresària i membre fundadora d’una SCCL de vessant social, coordinadora de projectes i educadora/formadora també estudiant del grau d’educació social i voluntària d’accions socials al municipi.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -