14.3 C
Amposta

L’Eufònic Festival, finalista dels premis ACCA 2019

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Eufònic Festival que se celebra a l’estiu amb epicentre a la Ràpita ha estat escollit com un dels cinc finalistes seleccionats per optar als Premis de l’Associació Catalana de Crítica d’Art (ACCA) 2019, concretament en la categoria d’Espais i Iniciatives.

En total opten a aquests guardons de la crítica trenta finalistes distribuïts en sis categories, que són Educació, Recerca, Crítica d’art, Comissariat i projecte i Espais i iniciatives, que és a la que opta l’Eufònic, el festival de quatre dies al voltant de les arts sonores i visuals dirigit per Vicent Fibla que té lloc a la Ràpita des de mitjans d’agost fins a mitjan setembre, amb extensions artístiques a diversos espais de l’Ebre: Amposta, Miravet, Pobles de Tortosa, Ulldecona i Vinaròs. La singularitat del paisatge de la zona de les Terres de l’Ebre en general i del delta de l’Ebre, en particular, és l’element vertebral i diferencial del festival, que fa d’Eufònic una experiència sonora i visual ancorada al paisatge.

A la mateixa categoria que l’Eufònic opten a endur-se el premi el Programa d’Arts Visuals de la Diputació de Barcelona, el festival Full Contact – Scan Tarragona, la Bianyal de Bianya i la fundació d’art contemporani Blueproject.

La llista de candidatures finalistes s’ha realitzat amb el suport d’una comissió designada per la junta de l’Associació Catalana de Crítics d’Art i ratificada per l’assemblea.

El lliurament dels premis tindrà lloc el dimarts 2 d’abril a l’auditori del MACBA. Durant l’acte es presentaran els finalistes seleccionats i es comunicarà quins són finalment els guanyadors.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -