14.3 C
Amposta

L’Espai Jove el Maset obre per convertir-se en un punt de referència del jovent de la Ràpita

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Espai Jove el Maset ha començat aquesta setmana a funcionar a ple rendiment amb l’obertura en horari regular de la zona d’oci estudi. A partir d’ara, els i les joves de la Ràpita poden entrar lliurement a l’Espai Jove per tal de reunir-se amb els amics, quedar per fer treballs o, simplement, jugar i xerrar. Més endavant, i segons la resposta i les necessitats dels usuaris, es programaran activitats, tallers i cursos que siguin d’interès pel jovent.

L’obertura de l’Espai Jove arriba uns mesos després de la finalització de les obres de remodelació de l’antic Casal Cultural el Maset, que van tenir un cost de 268.000 euros pagats en la major part per la Diputació. Segons el regidor de Joventut, Rafa Balagué, l’obertura de l’Espai Jove és un pas endavant per la població perquè “per primera vegada a la Ràpita podrem tenir un espai que va destinat exclusivament als joves”. “Un espai obert que ara provar com funciona i veure la joventut del poble se’l comença a fer seu, a trobar-se amb els amics, a fer els deures…”, ha afegit Balagué.

L’Ajuntament gestionarà l’Espai Jove per mitjà d’una enitat de lleure local. Un dels seus monitors, Ivan Hidalgo, desenvoluparà les tasques de dinamitzador i de responsable. L’Espai Jove del Maset està dividit en dos àmbits, un de més lúdic i un altre enfocat a l’estudi. A la zona de lleure hi ha sofàs, un taula de ping-pong i un futbolí, mentre que a la d’estudi hi ha diverses taules i connexió de wifi per tal de poder fer treballs. L’Espai Jove estarà obert de dimarts a dissabte de 16h a 19.30h de la tarda.

Redacció – N. A.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -