14.3 C
Amposta

L’Escola d’Art i Cultura de la Diputació s’expandeix a Deltebre, la Ràpita, Horta i Miravet

El centre de Tortosa impartirà 17 cursos monogràfics en el tercer trimestre

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació a Tortosa ja disposa d’una nova oferta formativa per a aquest tercer trimestre. En total, 17 cursos monogràfics de temàtica artística, cultural i patrimonial s’ofereixen entre els mesos d’abril i juny a la seu de l’Escola a la ciutat, a la Plaça de Sant Joan, 5.

Experimentar amb el Light Painting, familiaritzar-se amb l’Urban Sketching, aprendre a utilitzar l’Adobe Indesign o fer peces de ceràmica al torn són algunes de les formacions que es podran cursar aquest tercer trimestre a Tortosa. Els cursos estan impartits tant per professionals de l’art i la creació externs al centre, com per l’equip docent de la pròpia Escola.

Aquesta programació forma part dels més de 120 cursos que l’Escola per l’Art i la Cultura ofereix arreu de la demarcació a través de les 10 subseus de l’Escola –Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), Horta de Sant Joan (Terra Alta), l’Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d’Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès)-, així com a Valls (Alt Camp), seu estable del centre.

Podeu consultar tota la programació a la nova web de l’Escola per l’Art i la Cultura, dipta.cat/eac. Aquest espai web vol ser un punt de referència per a la formació en art i cultura de la demarcació, així com un espai de trobada per a la dinamització i l’emprenedoria artístiques.

L’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona va néixer el juny del 2021 com un espai de formació i alhora un punt de trobada del món de l’ensenyament i la cultura de la demarcació de Tarragona. Impulsat per la Diputació, el projecte recull l’essència de l’Escola d’Art de Tortosa i del Taller de Valls, i vol contribuir a augmentar l’oferta formativa i a intensificar l’activitat i la producció cultural i artística a les Terres de l’Ebre, el Camp de Tarragona i el Baix Penedès.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -