14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre mantenen els cinc diputats al Parlament

Estos cinc diputats seran de tres partits diferents

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Tal com informa el Setmanari l’Ebre, les Terres de l’Ebre mantindran els cinc representants al Parlament amb els quals va acabar la passada legislatura, en un moment de la qual van arribar a tenir-ne sis, fins que Jordi Jordan va dixar l’escó per centrar-se en l’alcaldia de Tortosa.

Estos cinc diputats seran de tres partits diferents. El gran resultat del PSC, que ha passat de 4 a 6 diputats per la circumscripció de Tarragona, farà que no només Joaquim Paladella repetisca, sinó que la senienca Lídia Ferré s’estrenarà com a parlamentària. ERC ha perdut dos escons per Tarragona (de 5 a 3) i per tant, Maria Jesús Viña (número 5) dixarà el seu escó i l’únic diputat republicà serà Albert Salvadó, el fins ara Delegat del Govern a l’Ebre. Junts, segona força al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre amb cinc dels 18 diputats a repartir, aportarà les altres dos representants ebrenques: Mònica Sales i Irene Negre continuaran de diputades.

La recuperació del PP, que torna a aconseguir representació per Tarragona amb dos escons, no incrementarà la quota ebrenca, i el fet que la CUP s’haja quedat sense representació per la circumscripció del sud, evitarà que Sergi Saladié, de Vandellòs però molt vinculat a les lluites territorials ebrenques, torne al Parlament. Els comuns han perdut també el seu diputat per l’Ebre.

FONT: Setmanari l’Ebre

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -