14.3 C
Amposta

Les Terres de l’Ebre des de l’inici registren 93 altes per coronavirus

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

El Departament de Salut informa que a les Terres de l’Ebre fins ara hi ha hagut un total de 181 casos positius de coronavirus SARS-CoV-2. Es tracta de casos positius confirmats per una prova diagnòstica (test ràpid o PCR).

D’altra banda, hi ha un total de 1.468 casos possibles d’infecció de coronavirus. Són persones que presenten símptomes i que un professional facultatiu classifica com a possible cas. Del total de casos acumulats, fins ara han mort a un centre hospitalari, positiu de la Covid-19 o bé com a sospitós, un total de 6 persones.

Des de l’inici de l’epidèmia fins ara, a tot Catalunya, un total de 3.307 persones han estat ingressades de gravetat; actualment són 1.058. A més, del nombre total de positius arreu del país, 7.158 són professionals sanitaris, mentre que 5.889 professionals de residències estan aïllats per sospita o confirmació.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a les Terres de l’Ebre, s’han comptabilitzat fins avui un total de 93 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb la Covid-19. Pel que fa a les residències de gent gran, un total d’11 persones han estat confirmades com a positius de coronavirus i 196 són casos sospitosos.

Informació declarada per les funeràries

Tal com es va ordenar des del Departament de Salut, les funeràries declaren diàriament els casos de coronavirus difunts. Un total de 37 persones fins el dia d’avui amb la Covid-19 o com a sospitosos. D’aquestes, 6 han mort a una residència, cap a un centre sociosanitari i 6 al domicili. Els casos restants són morts a hospitals o casos no classificables per manca d’informació.

Redacció – J. V. G.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -