14.3 C
Amposta

Les obres de substitució del pont del Barranc dels Pixadors de l’Aldea començaran el segon trimestre d’enguany

Samuel Reyes, director de l'ACA, ha visitat les obres finalitzades de la 1a fase del Barranc dels Pixadors de l'Aldea

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

Les obres de la primera fase del Barranc dels Pixadors de l’Aldea van acabar l’octubre passat. Aquestes van consistir en la construcció d’una escullera aigües avall i el reforçament mitjançant pilotatge d’una part de la llera que dona al costat d’un magatzem. Enguany, al segon trimestre, començaran les obres de la segona fase. L’obra és subvencionada per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) amb 500.000 euros.

Des de l’Ajuntament es va informar el director de l’ACA, Samuel Reyes, que va visitar el municipi, que ja s’ha aprovat la licitació la segona fase de les obres del Barranc. Una segona fase complexa que constarà de la substitució de l’actual pont que travessa l’avinguda Catalunya, per un nou pont amb el qual s’ampliarà l’escullera actual que donarà molt més cabal d’aigua de les pluges, passant dels 1,20 metres d’altura actual, fins als 2 metres. Aquest fet no comportarà cap canvi de rasant al ferm, ni cap problema de mobilitat l’avinguda.

Xavier Royo, alcalde de l’Aldea, està satisfet amb les obres dutes a terme i amb la licitació de la segona fase i, a més, ha explicat que “amb la 3a fase de les obres i la futura construcció d’una base de laminació al Polígon Catalunya Sud, es podrà reduir d’una manera molt important els problemes d’inundabilitat a la zona centre de l’Aldea”.

Redacció – I. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -