14.3 C
Amposta

Les Jornades Gastronòmiques i la Diada del Llagostí de la Ràpita: sabors autèntics del mar i la terra

L'epicentre de la festa serà la Plaça 1 d'Octubre de la Ràpita l'11 de novembre, on restaurants emblemàtics i productes locals es congregaràn per promoure la sostenibilitat i la cultura gastronòmica del territori

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

De l’11 de novembre al 10 de desembre, els amants de la gastronomia tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència culinària única a la Diada del Llagostí a la Ràpita. Aquest esdeveniment anual, organitzat pel Col·lectiu de Cuina en col·laboració amb l’Ajuntament de la Ràpita, celebra els sabors més exquisits del mar i la terra, alhora que posa de manifest el seu compromís amb la sostenibilitat.

Inici amb la plaça 1 d’Octubre de la Ràpita com a epicentre

La Diada del Llagostí començarà l’11 de novembre, de les 12 a les 13.30 hores, quan la Plaça 1 d’Octubre de la Ràpita es convertirà en l’epicentre d’aquest esdeveniment gastronòmic. Un total de 11 restaurants emblemàtics de la zona, com ara Llansola, Casa Ramon Marinés, Miami Can Pons, Albert Guzman, Freddy Caliu Familiar, Bon Marisc, Maria 1941 i altres, participaran en aquesta celebració, oferint plats de la més alta qualitat.

A més dels restaurants, la Confraria de Pescadors Verge del Carme i muscleres com Musclarium i Avi Agustí també seran partícips d’aquest esdeveniment culinari, oferint una àmplia gamma de plats que combinen els tresors del mar i la terra.

Promoció de la sostenibilitat i productes locals

La Diada del Llagostí té com a objectiu principal promoure el consum de productes locals i celebrar la riquesa natural i cultural del Delta de l’Ebre. La diversitat de productes locals serà un punt àlgid de la jornada, amb la presència d’empreses com oli d’oliva La Mundana i Olis Sta. Montsià SCCL, Molí de Rafelet, Cambra Arrossera del Montsià i Nomen Foods, que ofereixeran mostres de la rica herència de la cultura de l’arròs de la zona.

L’esdeveniment també posarà de manifest la importància de la pesca sostenible i la conservació dels recursos marins, així com el suport a l’economia local i la comunitat.

Experiències a la natura amb l’Estació Nàutica de la Ràpita-Delta de l’Ebre

Com a part de les jornades gastronòmiques del llagostí, l’Estació Nàutica de la Ràpita-Delta de l’Ebre oferirà diverses experiències a la natura, incloent-hi la ruta de les muscleres i una ruta en sea bike per la Badia dels Alfacs, així com una ruta pels arrossars i les llacunes del Delta de l’Ebre. Per obtenir més informació i realitzar reserves, podeu contactar amb l’Estació Nàutica de la Ràpita-Delta de l’Ebre al 977 101 010 o a través del correu electrònic info@enlarapita. Les reserves es poden realitzar a través del lloc web enlarapita.com.

La Diada del Llagostí a la Ràpita ofereix als visitants una oportunitat única per degustar plats excepcionals i descobrir la riquesa culinària del Delta de l’Ebre, tot amb un enfocament decidit en la sostenibilitat i la promoció dels productes locals. Aquest esdeveniment ressalta la bellesa del paisatge i la riquesa gastronòmica d’aquesta àrea, i és un testimoni de l’aposta per la preservació dels recursos marins i la sostenibilitat.

Redacció- Ll. F

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -