14.3 C
Amposta

Les Jornades dels Fideus Rossejats a l’Ametlla de Mar del 21 al 30 de maig

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, juntament amb els restaurants i els bars del municipi, ha preparat les novenes Jornades dels Fideus Rossejats de La Cala i la ruta de la tapa marinera del 21 al 30 de maig. Durant deu dies es podran degustar els menús que els restaurants del municipi han preparat amb aquest plat típic de l’Ametlla de Mar. Coincidint amb les jornades, també tindrà lloc la Ruta de la Tapa Marinera, per provar les diferents tapes de peix blau preparades per a l’ocasió.

Aquestes jornades son un dels referents gastronòmics del municipi i serveixen per incrementar els coneixements de la cultura gastronòmica de tothom qui vulgui participar-hi. A través d’un plat de fideus al voltant d’una taula sorgeixen complicitats i atractius que moltes vegades acaben en un interès més profund de la població per part de qui els tasta. Aquest plat de fideus, cuinats a l’estil mariner, és habitual a les barques  i a les cases caleres des de temps immemorials, donada la relació amb el mar i la pesca.

Redacció – T. R.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -