14.3 C
Amposta

Les Festes del Carme a l’Ampolla, amb diferent format

La Regidoria de Festes juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d'activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de l’Ampolla juntament amb la Comissió de Festes han programat un seguit d’activitats alternatives adequades a la situació que estem vivint per celebrar les Festes del Carme 2020.

El dijous 16 de juliol, per commemorar la Festivitat de la Mare de Déu del Carme, a les 12 hores hi haurà missa a l’Església Parroquial Sant Joan Baptista. A les 19.30 hores després de la missa, sortirà la imatge de la Verge del Carme cap al port acompanyada de la música de la Banda Musical Verge dels Prats de l’Aldea. Tot seguit, la imatge sortirà al ma amb barca. La Regidoria de Festes recorda que aquest any no hi haurà processó i convida a veure el tomb a la Verge del Carme des dels balcons, les finestres i a peu de carrer.

La festa continuarà el divendres 17 de juliol a les 23 hores al port pesquer amb el concert de Miquel Rullo. L’endemà, dissabte 18 de juliol, a les 20 hores al port pesquer hi haurà festa infantil amb Art-Tic Shows i a les 23 hores l’espectacle d’ombres xineses.

Durant els actes, l’Ajuntament de l’Ampolla reforçarà els controls policials per evitar concentracions que no estiguin permeses en el context de les limitacions imposades per la situació de “nova normalitat”, i recorda que l’ús de la mascareta i mantenir la distància social serà obligatori per poder participar en tots els actes de les Festes del Carme 2020.

Redacció – E. C.

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -