14.3 C
Amposta

L’emergència climàtica i l’orgull rural a les imatges premiades al 29è Concurs de Fotografia de la Terra Alta

En aquesta edició, s’han presentat 159 fotografies i s’ha establert rècord de participació d’autors terraltins amb un total de 14

El més vist

- Advertisement -
- Advertisement -

La fotografia titulada Crisi climàtica i energètica, d’Agustí Descarrega Solà, s’ha alçat guanyadora en la categoria Lliure del 29è Concurs de Fotografia de la Terra Alta. Així ho va considerar el jurat del certamen després de reunir-se el passat dijous, 14 de desembre, per resoldre l’edició d’enguany del concurs. La imatge en blanc i negre, on apareix una bombeta sobre la sorra de la platja i el far del Fangar de fons, alerta de la situació d’emergència climàtica i energètica en què ens trobem. De fet, juntament amb les imatges que mostren l’orgull rural del nostre territori, ha estat un dels temes que han protagonitzat les imatges premiades al certamen.

També en la categoria Lliure, el segon premi ha estat per a Batiste Pla Sanz, amb la fotografia titulada Primavera, on un camp de roselles acapara el pla de la imatge. En la categoria Terra Alta Artística, la fotografia premiada ha estat Dimoni foc, de Misericòrdia Cabús Ruana, mentre que en la Terra Alta Turística, el jurat ha guardonat la fotografia Cresol de Comte, presentada per David Esteve Gras.

L’Accèssit Autor Comarcal ha estat per a la imatge titulada Orgull, valentia i llibertat, de Judit Amposta Andrés, mentre que l’Accèssit Autor Comarcal Jove ha recaigut en Jaume Martell Solé i la fotografia Brots verds.

Aquesta edició del Concurs de Fotografia de la Terra Alta ha recollit un gran èxit de participació, amb un total de 159 fotografies presentades, entre les que ha comptabilitzat un rècord d’autors comarcals, amb 14 participants terraltins.

Trobareu la resta de fotografies premiades aq.

Redacció

- Anunci -
- Anunci -

Més articles

- Anunci -

Actualitat

- Anunci -
- Anunci -